tattoostudio inkbrothers

“Because I have a brother, I’ll always have a friend.”

Kaye en Kyo Coppoolse, door hun passie en doorzettingsvermogen met recht hét tattoo-duo van Nederland. Al van jongs af aan zijn de broers onafscheidelijk en hebben door deze band nu met elkaar de beste tattooshop van Oost-Nederland neer weten te zetten. En als we de commentaren van alle tevreden klanten mogen geloven weten zij in menig tattoo-hart zelfs de beste plek van Nederland te veroveren.

De broers werken met volle passie in de Inkbrothers studio en dat merk je aan alles, bij binnenkomst proef je de sfeer en de creativiteit waarmee ze iedere ochtend opstaan. Met een zéér uitgebreid portfolio en 2 bomvolle agenda’s is het voor de planning soms moeilijk om een gaatje te vinden, desondanks weten ze iedere klant persoonlijk te benaderen en luisteren graag naar ieder verhaal, vooral de verhalen die de te plaatsen tattoo’s met zich meedragen.

Iedereen die voor exclusiviteit gaat is welkom bij de Inkbrothers, zij zullen met je meekijken naar je wensen en je de tijd en aandacht geven die je verwacht van een tattooshop uit het hoge segment.

Plan nu je afspraak bij inkbrothers